СДВР: Ще се направи всичко възможно, за да не се блокират кръстовища

OFFNews 07 август 2020 в 18:48 3653 0

Главен инспектор Красимира Стоядинова от „Охранителна полиция“ към СДВР

Ще се направи всичко възможно, за да не се блокират кръстовища и животът в града ни да продължи както в момента. Това предупреди главен инспектор Красимира Стоядинова от „Охранителна полиция“ към СДВР. „Каквото е необходимо ще направим, за да гарантираме спокойствието в столицата и този обществен ред, който е постигнат в града ни“, добави Стоядинова.

Заради потока от футболните фенове тази вечер тя добави, че е създадена необходимата организация, заети са възстановките както по централна градска част, така и в близост до стадиона.

Поводът за брифинга според нея беше, че имало “публикации в социалните мрежи, които са на граждани, които провокират по време на протестите да се извършват агресивни прояви, да се извършва вандализъм спрямо обществени сгради, институции и да се извършват нападения срещу полицейски органи".

Нека да бъдем разумни и нека протестите да бъдат мирни, призова главен инспектор Красимира Стоядинова.

За "бунт срещу диктатурата на Борисов" и готовност за барикади довечера призова Отровното трио (Бабикян, Хаджигенов и Минеков), след като тази нощ полиция разтури барикадите на протестиращите в София и страната, извърши арести, а управляващите дадоха объркани и противоречащи си обяснения - Валери Симеонов заяви, че то било решено на Коалиционен съвет, пиарът на ГЕРБ Никола Николов - че доколкото знаел, не било вярно.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови