Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Сергей Станишев при столичните социалисти с отчет

Горещи въпроси се очакват към Георги Свиленски, след като обяви Мая Манолова за кандидат-кмет на София

OFFNews 01 декември 2018 в 07:36 2042 0

Снимка Архив

Четвъртото заседание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП ще се проведе днес в салона на "Позитано" 20, съобщиха от БСП-София. 

Форумът стартира в 10 часа с доклад на председателя на най-голямата структура на партията Калоян Паргов. Отчет пред столичните социалисти за работата на евродепутатите в ПЕС ще направи лидерът й Сергей Станишев. 

За работата на родните народни представители пък ще се отчита Георги Свиленски, който в края на септември по предложение на лидера на Корнелия Нинова оглави предизборния щаб на левицата. Извън отчета към него се очакват и горещи въпроси по темата "Мая Манолова кандидат за кмет на София", която Свиленски обяви в пленарна зала в четвъртък при обсъждането на бюджета и отнемането на колата от НСО на омбудсмана. 

Какво са свършили общинските съветници от БСП в СОС ще докладва Милка Христова, която е и зам.-председател на Столичния общински съвет. 

Очаква се на форума да присъства и лидера на партията Корнелия Нинова, която обаче няма предвиден доклад пред участниците в Конференцията. На форума ще се обсъжда програмата на БСП "Визия за България". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews