Сидеров: Бъчварова може и да саботира премиера, не става за посланик

OFFNews 19 септември 2018 в 12:14 9045 2

Съпредседателят на "Обединените патриоти" Волен Сидеров нападна началника на кабинета на премиера - Румяна Бъчварова.

Сидеров започна обвиненията срещу Бъчварова с думите, че не му се "влиза много в тази тема", защото все пак Бъчварова е избрана лично от премиера. След това обаче обяви, че тя не става началник на кабинета на премиера.

"Има знаци, че шефът на кабинета може да саботира премиера. Когато имаш връзки с кръг, който назначаваше министри, да има такава обвързаност, за мен е конфликт на интереси", каза той пред журналисти в парламента, а поводът беше публикацията в "Капитал" след която Александър Манолев се отказа да става министър на транспорта. "Това е кръг, не сайт, не медия", каза още лидерът на Атака.

"Не е нормално кабинетът на премиера да работи срещу него. Не е логично роднини на шефа на кабинета да са в противниковия лагер и да пускат такива публикации", добави той.

Сидеров индиректно коментира неофициалната информация, че Бъчварова ще става посланик. По думите му обаче тя не ставала и за това, заради "обвързаностите" ѝ.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов отказа да коментира критиките на Сидеров срещу Бъчварова, която е част от партията на премиера. Той обаче добави, че вероятно тази тема ще бъде обсъдена на следващия коалиционен съвет на управляващите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

19.09 2018 в 13:41

.....казва се "чеп за трици",щото като го сложиш на зелето,саламурата ще изтече.....