Сидеров: Имам усещане, че ГЕРБ има полза от това Патриотите да не сме единни

OFFNews 25 януари 2019 в 12:46 2350 4

"Напоследък имам усещането, че ГЕРБ като че ли имат полза от това ние да не сме единнни. Само усещане е обаче, нямам доказателства", заяви лидерът на "Атака" и депутат от управляващата коалиция Волен Сидеров пред журналисти в парламента.

"Защо? Защото ако сме със слаб резултат Патриотите, ГЕРБ може след преразпределението да има още една бройка", допълни той. Сидеров изрази съмнения, че някой умишлено насочва медиите да се занимават с вътрешните драми в "Обединени патриоти", тъй като надали ги интересувало толкова.

Вчера някои медии отразиха, че по тяхна информация имало планувана среща между представители на ВМРО и НФСБ, след което Сидеров заяви, че не е бил осведомен за нея. "Има някакъв авантаж, има едно изкуствено възбуждане по тези теми - дано да не е насочвано от някой, защото напоследък имам чувството, че има едно подтикване", заяви той.

Сидеров още добави, че очаква при лош резултат на ГЕРБ и Патриотите на изборите тази година, БСП да има някакви искания за избори. "Дали те ще се случат - зависи вече от ГЕРБ", заяви той. Според него гласовете на Патриотите вече не били от значение за ГЕРБ, тъй като "те са си подредили мнозинството". "Цветанов винаги така подрежда нещата, че гласовете на Патриотите не са фатални вече. Т.е. ако им трябват гласове, те си взимат от Воля, от ДПС", обясни Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11719

4

Краси

25.01 2019 в 17:48

На кривата ракета космосът й пречи (за да не ставаме вулгарни с други сравнения).
Силно се надявам на тези избори патриотичната наци-коалиция да не излъчи евродепутати и после окончателно да се разпадне, та да мирясаме от конспиративни теории с участието на джендъри.
Бай Волене - май пак не си пиеш хапчетата и виждаш конспирации зад всеки ъгъл.

6239

3

Izoblechitel

25.01 2019 в 15:18

нещо куца в коалиция ограда и паспорти))

12082

2

leomesi

25.01 2019 в 15:06

Абе май сами си го правите като се карате и не се разбирате

3910

1

Georgi Gracata

25.01 2019 в 13:22

Папуняк(циганско петле) все си сменя гнездото,защото нещо му мирише ама веднъж си помирисало задника и разбрало,че от там мирише.