Сидеров: Цветанов търси реванш, НФСБ и ВМРО ще играят с него по места

OFFNews
20 август 2019 в 08:52 | 3164 |1

Валери Симеонов се е сближил с Цветан Цветанов и вероятно лидерът на НФСБ ще атакува ГЕРБ. Цветанов ще търси реванш. 

Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров по Нова тв. Той бе категоричен, че на местните избори няма да има партньорство с НФСБ и ВМРО. 

Симеонов излезе с революционно изказване как наесен ще разгледат подкрепата си за правителството и то заедно с ВМРО. Това означава, че и двете партии обмислят извиване на ръце, или притискане, или някаква своя играя, в която участва и Цветанов. Имам данни за места в страната, където ВМРО и НФСБ ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов. Знаете, че в структурите на ГЕРБ някъде има разпукване. Това ще бъде използвано, наа тези места Цветанов, неофициално, ще ги насочва към гласуване за НФСБ и ВМРО. В комбинация ще играят срещу ГЕРБ на много места, заяви Волен Сидеров.

Според лидерът на „Атака” изключването на депутатите им от ПГ на „Обедините патриоти” е причина за засилване на влиянието на ДПС в парламента. 

На въпрос дали ще се кандидатира за кмет на София, Сидеров коментира, че това "не е изключено".

Препоръчани материали
хлебчо

Рейтинг : 414

20.11 2019 в 11:10 1
+ 0
- 0
НЕ ПОЗНАВАМ ДРУГ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК,С КОГОТО СА СИ ИГРАЛИ ПОВЕЧЕ,ОТКОЛКОТО С ВОЛЕН СИДЕРОВ!? С НЕГО СА СИ "ИГРАЛИ" И СА ГО ПОДИГРАВАЛИ ВСИЧКИ ПАРТИИ,ГРАЖДАНИ-ОТ ИЗЦЕПКИТЕ МУ ЗА "ВАРАДЕРО",ДО ОРТАЛЪКА МУ С ДОГАН И РУСКОТО ПОСОЛСТВО! ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО ПОСМЕШИЩЕ,ДА ГОВОРИ ЗА ДРУГО ПОСМЕШИЩЕ-ТОВА НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШО,АКО НЕ БЕШЕ СМЕШНО!