Сидеров: Това не е моето управление, ако бях премиер, нещата щяха да са различни

Няма да е фатално Симеонов или Каракачанов подаде оставка, обяви Сидеров

OFFNews 02 ноември 2018 в 20:13 8864 2

Не би било фатално, ако един от двамата вицепремиери - Валери Симеонов или Красимир Каракачанов, подаде оставка и се върне в парламента като депутат.

Това заяви лидерът на "Атака" - част от "Обединени патриоти", Волен Сидеров пред "Фокус". 

Миналата седмица Сидеров поиска оставката на коалиционния си партньор Валери Симеонов. По-рано този месец пък пък спря излъчването на партийната телевизия на "Атака" и замени предаванията с надпис с нападки срещу Симеонов.

„Аз няма да вляза в ролята на адвокат на това управление, защото то не е моето управление. Нека това да го разграничим много ясно. Много пъти са ми казвали: „Сега нали управлявате?“ – Не. Аз съм партньор на една голяма партия, която е взела основната власт. Ние сме единственият партньор, според избирателите, който може да застане там, и направихме това политическо сдружение с цел мандат, с цел управление и постигане на някакви неща, които сме написали. Но не съм управляващ", коментира Сидеров.

"Ако аз бях министър-председател, нещата щяха да бъдат съвсем различни“, увери Сидеров.

Той каза още, че ГЕРБ е формирана като партия от конструкторите на прехода, от върхушката на БКП, за да измести "Атака", когато партията е била втора политическа сила в страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6774

2

ЛАФЪРДИЕВ

03.11 2018 в 08:59

Болене, Болене... Когато историята се повтаря, вторият път е като трагикомедия... Таз роля веч Радка Дълбоката я игра в преднио парламент. На "управляващата" УЖ опозиция... А при вас циркът е по-голям, щото все пак реанимираните мумии не си показваха чак толкова на показ мръсното бельо.. И кво последва кат показа на Цвъцко, че ти си златнио пръст на кворума? Само, че лозунгът ти изпод бялата масичка - дет разнасяше по ул. Врабча - "К...... на Бойко" пак е актуален и за УЖ обединените патриоти..

6063

1

Синия гол шаман

03.11 2018 в 00:27

Мъкааа..., голяма синя мъка! Сидеров е в парламента, съ-управляващ, а грантоедните "умнокрасиви" жълтопаветници питомници на кръга "Капитал", са изритани от обществото и навряни на кучето в ... )))