Сидеров иска евродепутатите да даряват 'огромните суми, които получават незаслужено'

OFFNews 21 януари 2019 в 13:14 4171 6

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров ще предложи законодателни промени за отчетност на евродепутатите и ще настоява те да се откажат от заплатите си. Според него е редно да бъдат дарявани за "животоспасяващи цели".

Това заявяват от партията в съобщение, изпратено до медиите.

Според изявлението слуховете, че лидерът на АТАКА Волен Сидеров искал да води листата на Обединени патриоти за евроизборите, са откровени лъжи, разпространявани от "проправителствени медии". 

Ето и самото съобщение, което публикуваме без редакторска намеса:

По повод разпространяваните лъжи и спекулации в Агенция ПИК, ТВ ЕВРОПА и редица други проправителствени медии относно предстоящите евроизбори, от ПП АТАКА заявяваме следното:

Разпространяваните откровени лъжи, че лидерът на АТАКА Волен Сидеров искал да води листата на Патриотите за евроизборите са поръчкови публикации. До момента разговори за предстоящите евроизбори не са водени в коалицията "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" и съответно въпросът за водаческото място на евролистата не е поставян.

Поръчковите публикации са предизвикани от истеричния страх на някои евродепутати, че може вече да не са такива и да се лишат от стотици хиляди евро, събрани от заплати в банка.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров ще постави темата за възнагражденията на всички евродепутати от всички партии. Кой колко е получил и заделил в лични сметки? Сидеров ще предложи законодателни промени за повече контрол и отчетност на евродепутатите. Той ще настоява всички кандидати за евродепутати да декларират отказ от огромните суми, които получават незаслужено. Те трябва да бъдат дарявани за животоспасяващи цели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4005

6

Екатерина

21.01 2019 в 20:22

Лицемерно звучи да предлагаш част от субсидията на евродепутатите да се дарява, когато харчиш собствената за коледен концерт с Преслава.С какви средства беше платен хонорарът на чалга певицата Преслава?

4000

5

sluchkata

21.01 2019 в 16:31

А Белата Златка ще върне ли парите, с които ходи по екзотични дестинации, пушейки пури и пиейки скъпо шампанско?! Изключително нахално поведение... От човек, известен с това, че мята кюфтета и тапи по стюардесите, бие се със студенти по улиците...

4000

4

СтоянПетров

21.01 2019 в 16:23

Аз искам да върне половината хонорар на Преслава.

4000

3

Емануела

21.01 2019 в 16:05

За това ли гласуват българските граждани? Да гледат как Сидеров харчи парите на данъкоплатците за чалга и алкохол?

5700

2

Годо

21.01 2019 в 14:54

Първо той да започне да дава половината си заплата, за да даде пример. Иначе сладки приказки всеки може да реди. Даваш пример и увличаш след себе си мераклиите...
Руско мекере, не е ходил скоро в Москва да му закачат някоя значка...
Този тъпак най-добре ще е да го няма в следващия парламент !