Сидеров изригна срещу Симеонов в ефира на Дарик: Направихме те политик, извини се

Сидеров с нов епизод на поредицата си "Извини се, бе!"

OFFNews 11 март 2018 в 16:13 14358 4

Интервю на Волен Сидеров пред Дарик радио стана поредното доказателство за пълния разрив в отношенията на Обединените патриоти и по-точно между лидера на Атака и вицепремиера Валери Симеонов. Капката, преляла чашата в тази връзка, стана изказването на Симеонов към руския патриарх Кирил. След този момент Волен Сидеров предприе яростна словесна атака срещу своя колега.

Разговорът в Дарик стана поредна подобна сцена, след като на пръв поглед нормално интервю стана епизод пореден от поредицата на Сидеров "Извини се, бе!". Какво каза лидерът на "Атака" за Симеонов:

"От няколко месеца насам му обяснявам и му казвам: Направихме те вицепремиер, направихме те политик. Питай, ако не ти е ясно. Аз съм човек, който знае какво значи православие и богословие", каза Сидеров.

Попитан какво има предвид с "направихме те вицепремиер", Сидеров отговори, че избирателите на Обединени патриоти са го направили, както и тези на Атака. "Тези, които Симеонов нарече лумпени". Става въпрос за изказване на Симеонов след изборите през 2013-та, когато лидерът на НФСБ каза за избирателите на Атака, че са "„лумпени, прости и тъпи хора, малоумници".

От този момент нататък интервюто е само опит за разговор. Сидеров се надговаря с водещата и започва да иска сметка защо журналисти не са поискали обяснение от Симеонов за това му изказване. 

"Извадете записа и припомнете, за да видите през какви изпитания съм минал", каза Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12392

7

мгергов

12.03 2018 в 15:11

"Разрив в отношенията" Е много меко казано :)))
Не пък според мен точно тези двамцата много успешно се заместват един друг :)

12128

6

Minddestruction

12.03 2018 в 07:11

занимае за това за което е избран, вместо да се снима по кратки гащи та да се прави на народнийо президент....

12128

5

Minddestruction

12.03 2018 в 07:10

Ситуацията е и комична и абсурдна и трагична (за бг 'гражданското общество').
Руснаците пратили 'духовно' лице да ни посети. И винаги ще кажат че неговото изказване не е официалното мнение на правителството. Те даже и за изказванията на говорителката на правителството направиха така, та какво остава за цигарения ченгеджийски патриарх всесъветски.
Болен Сидеров, който даже си започна за предишни избори кампанията, се води националист (е малко съветски националист). И поучава как да се зашитава националния интерес.
Валери Симеонов, който няма възпитание и умения за селски кмет е вицепремиер на България, се изказал за изказването на съветскийо патриарх. И о чудо! Единствено този тъпанар защити България!? И сега първо другите патрЕотЕ ша са раграничат от него и от себе си, после и правителството.
И всеки се разграничава от всичко и най-вече от себе си.
Само наплютото си остава на нашата президентска маса, а президента си тананика "Мама я льотчика люблю...", вместо най-накрая да се занима

15914

2

поп Дръвчо

11.03 2018 в 17:33

Тия тримата, когато и да ги затворят, все е късно.