Сидеров не бил пиян в студиото на Референдум, плаши със съд БНТ

Участник в предаването: Ако бяхме в кръчма или на стадион, проблемът щеше да се реши бързо

OFFNews 02 октомври 2019 в 11:00 12800 4

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заплаши със съд Българската национална телевизия (БНТ) и поиска извинение от водещата на „Референдум“ Добрина Чешмеджиева. 

Според него при снощния скандал в студиото на живото предаване "не е имало никакви грозни сцени, за да се наложи изваждането му от студиото". 

Лидерът на „Атака“ отрече да е употребявал алкохол преди предаването, каквито обвинения се чуха в общественото пространство. 

Междувременно ръководството на БНТ излезе с позиция по скандала, като обяви, че ще изиска от ЦИК да бъде прекратено предизборното споразумение с ПП "Атака". Шефът на БНТ Емил Кошлуков заяви, че няма да позволи подобно обидно поведение в ефира, докато е директор на телевизията. 

Стефан Иванов, кандидат за кмет на НФСБ и "БДС-Радикали", бивш председател на СДС - София, участник в Референдум снощи, коментира във фейсбук:  

Един неадекватен човек умишлено провали предаването. Вместо да говорим за местните избори, ние всички станахме заложници на неговото предизвикано от разни неща състояние. Човек без чест, възпитание, култура и нищо мъжко в него. Ако бяхме в кръчма или на стадион, този въпрос щеше да се реши за три минути. Но ние сме в национален ефир и е въпрос на уважение към зрителите и хората, които имат интерес към местните избори, да не се влиза в този тон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

4

AndroD

02.10 2019 в 15:52

Разбира се, че не е бил пиян, той по принцип така си говори

14469

3

случайно прочетох

02.10 2019 в 12:59

Прав е Стефан Иванов!
Трябваше да звъннат на 112 и Сидеров да го приберат за хулиганство!

4040

2

jovo

02.10 2019 в 11:31

Няма такъв нахалник!

11671

1

безпартийна

02.10 2019 в 11:29

Сидеров просто си е болен. Съзнава го и използва болестта си, за да привлича внимание. А това, че материала гласува за него, вече макар и малко, означава, че професорът Иво Христов е имал сериозни основания за своето определение за българите.