Сидеров се ядоса на партньорите си, че се срещат с Нинова

OFFNews 08 май 2018 в 09:37 2331 0

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров публикува във фейсбук гневен коментар за предстоящите срещи на партньорите си в коалицията "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов и Валери Симеонов с лидера на БСП Корнелия Нинова. 

От него се разбира и че Сидеров е отменил утрешното заседание на парламентарната група на националистите.

Ето и цялата публикация на лидера на Атака:

Във връзка с информацията, че коалиционните ми партньори от ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов ще се срещат с председателката на БСП Корнелия Нинова, която е политически опонент на управляващата коалиция, заявявам следното:

Като председател на ПГ на ОП и създател на коалицията Обединени патриоти не съм упълномощавал въпросните лица да преговарят, с която и да е партия извън управляващата коалиция.

Всякакви такива действия вредят на вече установените споразумения за управление на България между АТАКА, ВМРО, НФСБ и ГЕРБ. Те са извън решенията на коалиционния съвет на ОП, затова трябва да се смятат за нелигитимни.

В тази връзка отменям заседанието на ПГ на ОП във вторник. И очаквам изясняване на позициите на НФСБ и ВМРО по отношение на коалиционната политика.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови