Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Симеонов: Нинова се прави на джихадистка с бомби

OFFNews 20 ноември 2017 в 19:55 5832 2

Снимка БНТ

Опозицията няма да бъде осмирена. Ще има стремглава ескалация на ултиматуми и рекет. Корнелия Нинова се прави на джихадистка с пояс с бомби, която държи бутона, а ние се опитваме да гоним котка с щафета салам. Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов в студиото на БНТ по повод оставката на бившия председател на Народното събрание Димитър Главчев.

Той заяви, че за него оставката на Главчев е била изненадваща. Според него не е трябвало той да напуска поста по толкова "лек" начин. Симеонов добави, че оставката не е била съгласувана с Патриотите. 

"Всички оставки се консултират, въпреки че са акт на самостоятелно решение", допълни той и каза, че при обсъждането на искането на оставката му от БСП дори не се е говорило, че той може да я даде. 

"В едно нещо съм съгласен с Елена Йончева - по границата има корупционни схеми. Те обаче не са на най-високо ниво във властта, на ниско ниво има схеми", така Симеонов коментира в студиото на "Още от деня" филмът на депутата от БСП Елена Йончева за оградата по границата ни, която цели да спре незаконно преминаващи мигранти - идея на Патриотите.

Той допълни, че има информация за това, че гранични полицаи формират патрули, които стоят на места, където няма видеоконтрол. Войниците обаче винаги били изпращани на местата, където има камери, допълни Симеонов, цитирайки оплакване на войници до него. 

По думите му, той има политически опоненти, които се опитват "да го удавят в чаша вода", но това няма да стане. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

2

SC

21.11 2017 в 11:41

Тоя взе да засенчва Баце, както по телевизионно присъствие, така и по празнодумие. Да видим докога.

17156

1

aviatora

20.11 2017 в 20:50

Оставка, проститутко
 
X

Да помогнем на украинските деца!