Скандал с Волен Сидеров прекъсна "Референдум" по БНТ (видео)

OFFNews 01 октомври 2019 в 21:50 22272 2

Шумен скандал с лидера на "Атака" и кандидат-кмет на София Волен Сидеров принуди водещата на "Референдум" по националната телевизия Добрина Чешмеджиева да прекъсне временно предаването заради отказа на Сидеров да напусне студиото. Темата бе посветена на местните избори, но Сидеров говори по съвсем други въпроси и изразходи времето си за изказване.

Националистът не се подчини на многократните молби на водещата да прекъсне монолога си и заяждането с Юлиан Ангеров от ВМРО. В опит да прекрати скандала се намеси и охраната. Но не преди Сидеров да обвини водещата в пристрастност и цензура. 

"Защо ми налагате цензура, г-жо Чешмеджиева. Кажете колко милиона годишно получавате от данъкоплатците", продължи атаката кандидатът за кмет, който така и не пожела да каже нищо за кампанията. Добрина Чешмеджиева запази добрия тон и за сетен път го помоли да напусне. "Ако искате, ме съдете. И аз съм данъкоплатец", отговори водещата.

Другите участници в "Референдум" не успяха да използват времето си, за да говорят по темата, въпреки че предаването продължи, макар и за кратко. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

2

случайно прочетох

02.10 2019 в 12:33

Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно.
Това старче винаги е търсело публика и е напуснал Ямбол, за да "блесне" пред обществото.
Цената е без значение, може да се сбие, напие или съблече.

http://blife.bg/article-803

И тоя бил политик?

12536

1

kalin09

01.10 2019 в 23:17

Палячо