Слънце грее, дъжд вали: Кметът Поли стана сътрудник на депутат от ГЕРБ

Ружа Райчева 25 ноември 2022 в 14:41 3807 3

Кметът на Симитли Апостол Апостолов, по-известен като

Снимка Архив

Кметът на Симитли Апостол Апостолов, по-известен като "кмета Поли"

Кметът на Симитли Апостол Апостолов, по-известен като кмета Поли, е бил назначен за нещатен сътрудник по икономика и финанси на депутата от ГЕРБ Костадин Стойков.

Стойков беше депутат и в 47-ото Народно събрание - сега, както и тогава, той е част от Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество.

При конституирането на 48-ото Народно събрание синът на кмета Поли Стефан Апостолов, който също е народен представител от ГЕРБ, за втори път бе избран за парламентарен секретар. Той се прочу с това, че изпитваше затруднения при четенето на текста на законопроект в 44-ото Народно събрание.

Според справка в сайта на парламента Таня Титова-Костуркова, която е съпруга на депутата от "Продължаваме промяната" (ПП) Росен Костурков, е личен сътрудник на бившия министър на образованието Николай Денков от ПП.

Бившият депутат от "Демократична България" (ДБ) Антоанета Цонева, която не този път не успя да влезе парламента, е била назначена за нещатен сътрудник на съпредседателя на ДБ Христо Иванов.

А шефът на Клиниката по очни болести в университетската болница "Александровска" и ръководител на катедрата по Офталмология в Медицинския университет в София проф. Александър Оскар е станал сътрудник на Комисията по здравеопазване, става ясно още след справка в сайта на Народното събрание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1730

2

Ivan

25.11 2022 в 19:47

Е, от тази позиция нема как да не го повтори!!! Става дума за банкянския дупе...давец. Ще го целне и извърти с 200 в час (Дано не са обороти, а само километри!!!), че на банкянския главоч ще му излиза пушек от ауспуха като на парен локомотив приз кумина! Да пази Господ от сбъркана политическа формация!!!!

2073

1

Johnny B Goode

25.11 2022 в 15:55

Бойко няма ли да му купи и на този къща в Барселона?