Слави Трифонов: Политиците, независимо от коя страна на Дондуков, са далеч от народа

OFFNews
19 февруари 2020 в 15:40 | 2360 |6

Огромна дистанция има между политическата класа - независимо от коя страна на "Дондуков" се намира, и избирателите. Президентът много удобно влиза в битки, когато го засягат лично, но когато става дума за БСП, и мил и тих - не наложи вето на увеличаването на партийната субсидия на 8 лева. 

Това заяви Слави Трифонов, който учреди партията си с ново име  "Има такъв народ". Суверенът е казал на референдум, че иска субсидията да е лев  - е кой е по-важен: президентът или 2 млн. българи, попита риторично Трифонов. 

Заради три боички не регистрираха партия "Няма такава държава", как мислите, дали ще се опитат да пречат и на "Има такъв народ", отговори с въпрос на въпроса на водещата Трифонов. Ако нещо прилича на патица и кряка като патица, най-вероятно е патица, заяви още той. 

Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, плановете ни са свързани с осъществяването на пряката демокрация и със справедливостта, обясни Трифонов. По думите му обещанията са се превърнали в ежедневие. 

Банкерите на Уолстрийт казват: Слонът се яде на части. Нека първо регистрират партията, коментира той темата какви позиции ще заема "Има такъв народ" по сфери извън въпросите в референдума. 

Видяхте ли някой да подкрепи референдума наистина - и политици, и медии? Държаха се "имаме роднина, ама го показваме само на едната рода, щото е от село". 

В България всички кръгове са се превърнали в един - той е съчетание между политици и бизнес и се превръща в мафия. От една страна стои една политико-олигархична структура, от другата са хората, коментира Трифонов. За акциите на главния прокурор Иван Гешев той заяви, че е рано да се коментират, но "Всичко, което ще накара българинът да се чувства спокоен, е правилно. Който и да успее да въздаде справедливост, ще получи аплаузи от хората“. 

emanuilis

Рейтинг : 2397

19.02 2020 в 20:34 6
+ 1
- 1
Единственото смислено нещо е обективната му позиция спрямо „Румбата". Възможно ли е заяви подобна и спрямо #МаяМа?
Georgi Gracata

Рейтинг : 910

19.02 2020 в 18:34 5
+ 1
- 1
Никога не съм допъскал,че Хачо Бояджиев може да създаде такова недоразумение.
kokoten

Рейтинг : 1057

19.02 2020 в 16:54 4
+ 3
- 0
...макар и класически музикант,Славчо си остава чалгар и е още по-опасен от другите дръгльовци....много високи очаквания,от много ниско ниво....чалгар-популист-поредното безумие...опитва се да повтори Мутрата и като гледам как му се връзва електората-ще му се получи...интересно е какво ще прави в Парламента,май ще е по-зле от Магарешки...за политиката,освен да си крадлив,трябва и да имаш малко мозък,при Славчо и сие точно това липсва(в буквалния смисъл)...като гледам кои ще се кандидатират,не мога да призова никой да гласува...какво доживяхме-начело на държавата-тъпа мутра,отстрани чакат тъпи и крадливи хиени,и няма край....
Stamboloff

Рейтинг : 1160

19.02 2020 в 16:33 3
+ 1
- 0
Не че ги защитавам политиците, но това казано от човек с няколко души охрана, живеещ зад високата си ограда с охранителни камери, ми идва в повече. Представям си го, ако беше и с власт. С една дума - да живее пряката демокрация и баба Цона и Манго да решават дали да развиваме ядрената енергетика и 5G технологиите. Скучен популизъм, Слави.
aviatora

Рейтинг : 5400

19.02 2020 в 15:50 2
+ 17
- 0
И ти си същата престъпна мутра, гологлав тъпанарино.
Емил Станоев

Рейтинг : 1691

19.02 2020 в 15:48 1
+ 5
- 2
Абе Дълъг маркуч !? Ти с Президента се опитваш нещо да се закачаш ? Само си представям какво шоу ще бъде ако случайно се излъжат някой индивиди и гласуват за тебе !?!