Слави Трифонов обяви кастинг за политици

OFFNews 25 септември 2017 в 14:31 22791 9

Слави Трифонов обяви кастинг за политици

Тв водещият Слави Трифонов, който миналата седмица най-накрая обяви официално очакваното си влизане в политиката, набира кандидат-политици.

В писмо до медиите шоуменът призовава всички, които се смятат за добри професионалисти в своята област, образовани са, искат да променят страната и не са зависими от никого, да му изпратят подробна информация за себе си и данни за контакт.

Кандидатите могат да му пишат на имейл [email protected].

Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни. Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът, призовава водещият.

До момента Слави не е разкрил много подробности около политическия проект. Не е обявил нито името му, нито кой ще го оглави, нито как ще се финансира. Не се посочва и на кои избори смята да участва.

Пълният текст на писмото на Слави:

Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?

През всичките тези години задавах въпроса “Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ – “Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия”. Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор.

Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни.

Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се.

Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: [email protected]

В крайна сметка думата „република“ идва от “res publica” и означава “общи дела”.

Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

9

Стефан

26.09 2017 в 23:52

Ся, не разбрах.
Може ли да напиша автобиография и мотивационно писмо, иначе казано - заявление, в свободен текст, или трябва да са по евростандарт? Ще има ли "трудов договор за политик", и пълен социален пакет? Рушветите с отделен договор ли ще се уреждат, и счетоводителката на трифонов ли ще ги движи, или на Прокуратурата? Има ли типов брачен договор, или как?
При толкова неясноти, засега аз ще се въздържа от кандидатстване.

8915

8

stoyiv

26.09 2017 в 15:33

Запазили сте автентичния правопис, нали?

15414

7

Hihi1981

26.09 2017 в 08:35

Абе Славчо гледай си здравето!Аман от спасители!

10571

5

Hissarion

25.09 2017 в 16:45

ДСБ, Татяна Дончева и Дай България, вече са започнали да репетират за кастинга. Проведено съвместно астромаркетингово проучване от кънчовците и Алена им е казало, че това е единствения начин да влязат в парламента.

15256

4

mendi

25.09 2017 в 15:56

ОХ, вече съм спокоен. Просто ще е поредното реалити.
След успехите на "Стани част от Куку-бенд", "Народен артист", "Спечели ферарито на Слави", "Фаив старс" и другите дето вече съм ги забравил идва ред на поредния сеир.

12044

3

Diablo III

25.09 2017 в 15:28

Точно така Славчо, всеки който е независим да дойде при теб, че да стане зависим. Що не извикаш Гоце, вие сте си приятелчета. Той е опитен политик, има връзки с Русия, ще ти върши чудесна работа. Па може и един Архар да ти даде да отстреляш.

7828

2

Ogi1

25.09 2017 в 14:53

Явно производните на БКП са вкриза и искат помощ .Славчо е усложливо момче .

29585

1

Izalina

25.09 2017 в 14:41

Първа проба - първа грешка.

Това доказано е порочна практика. Като гледам що народ се извървява по далеч по-безобидни кастинги - примерно певчески със самочувствие, че могат да пеят, а хъп не умеят, аман ви е работата щом " нека аз, нека аз" ще е първа стъпка.

Стара максима е, че ВСЕКИ българин "разбира" от футбол и политика.

Втора стъпка? Кой ще отсее действително кадърните? Обективно! Безпристрастната ред.колегия? Айде по-сериозно ако ше правите революция!