Слави Трифонов обяви свой политически проект

OFFNews 15 септември 2017 в 13:53 56758 27

Слави Трифонов обяви свой политически проект. В отворено писмо той обещава, че ще намери тези българи, които да заместят сегашната политическа класа. 

В текста му се казва още, че българите ще решат дали новите претенденти за власт са достойни да заменят настоящите политици.  

По сходен начин през 2001 г. Симеон Саксккобурготски обяви влизането си в политиката на 6 април и уточни, че който иска, ще има възможност да гласува за него. 

Писмото на водещия гласи: 

Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни.

Тъжна, тъжна, тъжна работа.

Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.
Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. 

Защото няма такава държава, но има такъв народ.

Днес ще е първата поява на Трифонов като водещ на шоуто през новия есенен телевизионен сезон. Досега предаването водеха хора от екипа му, защото водещият се подложи на операция на крака.

"Гледайте довечера шоуто за подробности", бе лаконичният отговор на пиара на Трифонов, с когото се свързахме във връзка с писмото на водещия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

26

случайно прочетох

22.09 2017 в 17:19

Добре ще е, желаещите да властват у нас, да са с подходящо висше образование и владеещи поне един чужд език, семейни с деца, да не са били охранители, пожарникари, физкултурници, шоумени или откровени циркаджии, наркомани и да са психически здрави.
Просто мечтая, не че ще стане....

8000

25

Борис Борисов

20.09 2017 в 15:21

Властта не трябва да бъде оставана на спокойствие. Активността на обикновените граждани ще направи политиците отговорни към своите действия.Когато някой каже истината трябва да се замислим дали и ние нямаме принос в това т.е. живота ни да е такъв,дори и след десет години членство в Евросъюза.





















































8000

23

stefan stoyanov

20.09 2017 в 14:04

Чалгар!

9025

22

Nikky Nikolov

19.09 2017 в 03:24

Раздвоен съм! От една страна имаме доказани провали в лицето на ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, Барека, Сульо и Пульо, които не ми се иска да управляват и секунда повече; от друга страна - съмнителното минало на Слави и отдавна изперкалите му "сценаристи". На този етап съм силно резервиран към политическите му амбиции, но предпочитам да изчакам да видя кои и какви хора ще се "завъртят" около него, тъй като знам, че е интелигентен човек, но не знам до колко е безкористен. Помня как много хора повярваха на Сакскобурготски и останаха излъгани; същото беше и с Борисов. Страхувам се историята да не се повтори, но оставам на Stand By, докато дойде време да взема окончателно решение.

12266

20

Driver007

15.09 2017 в 21:58

Супер! След избори, в които участва учиндолецът, ще имаме официална информация за приблизителната бройка на най-върлите селяни в страната.

12247

19

al-ien4

15.09 2017 в 17:24

Най-тъжното при такива известия е че, в коментарите по техен повод се крие и резултата в бъдеще. Т.е. троловете отново ще победят, а Слави Трифонов ще умре с отворени очи.