Слави протестира на Гергьовден пред празен парламент

OFFNews 06 май 2017 в 20:12 11448 6

Слави протестира на Гергьовден пред празен парламент

Снимка OFFNews, архив

Шоуменът Слави Трифонов излезе на протест пред парламента в празничния ден. Той обясни, че не е удовлетворен, че ГЕРБ ще внесе законопроект за изцяло мажоритарен вот.

По-рано днес вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че първият законопроект, който партията ще внесе в парламента, ще бъде именно свързан с мажоритарния вот. 

Недоволството на Трефонов е продиктувано от това, че партиите не коментират другите искания в референдума му, едно от които е намаляване на партийната субсидия.

„Нещо подобно по тоя въпрос господин Цветанов каза ли? Значи – за субсидията не е казал. Т. е – ние ще пробваме да направим нещо за мажоритарния избор, но субсидията ще си стои 11 лева. Това е изключителна наглост и несправедливост според мен. Защото хората са казали – не искаме да ви даваме 11 лв. от нашите пари. Искаме да ви даваме 1 лв", каза Трифонов, цитиран от bTV.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

4

Red or Dead

06.05 2017 в 22:48

Само така...търкайте лотарийните билетчета на шиши......и пишете никому ненужни и непотребни коментари......ТОЧНО като във филма Матрицата.....да ви е честита СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА в европейския съюз.....където сме ПОВЕЧЕ от 10 години......и вече 90% от българите ТОТАЛНО са изпаднали в пълна духовна и финансова нищета....дори и ТУРСКОТО РОБСТВО не можа да обезвери и унищожи толкова българинът......много скоро на тази територия българщината ще изчезне.....ТОТАЛНО И ЗАВИНАГИ.......а вие не забравяте да търкате лотарийните билетчета и да съскате с/у “ЧАЛГАРЯ“ Слави.....
Апропо, някой от вас да е ходил скоро на.....опера или театър......освен от снобизъм....разбира се.....