'Спаси София' издигна свой кандидат за кмет на столицата (видео)

OFFNews 23 юли 2019 в 22:00 5880 3

Снимка actualno.com

Борис Бонев.

Гражданската инициатива 'Спаси София' издигна свой кандидат за предстоящите кметски избори в столицата. Това е Борис Бонев.

"Представяме ви Борис Бонев - нашият независим кандидат за кмет на София. Предприемаме тази стъпка след години неуморна работа и много инвестирано лично време за каузите ни за София. Успяхме да постигнем много, но искрено вярваме, че можем да дадем много повече на любимия ни град. Написахме и План за София: най-подробната програма за управление на столицата. Вярваме, че в нея всеки ще открие интересни предложения и идеи за своя квартал и града ни като цяло", пишат във Фейсбук.

Сдружението открай време се бори с корупцията и некадърноо управление на София, като редовно публикува на своята Фейсбук страница снимки и видеа от нелепи ремонти и дейности на общината.

"Разхождам се из София и единственото нещо, което правя, е да се ядосвам. Хората, които сега управляват, си броят мандатите, а на нас животът ни минава, но проблемите остават", заяви той по време на обявяването на кандидатурата си.

"Спаси София" смята да издигне и кандидати за районни кметове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3767

3

Име на профила

24.07 2019 в 10:43

Неее, знам какво казваш, ама не сме там още, не и гласуващите. Което впрочем е за добро, по-лесно е да предвидиш твърд турскоговорящ електорат.

Според мен Софето е по-консервативно от един Бургас например. На едни скорошни избори набори ме навиваха да гласувам за една от новите коалиции, с Да България там, ама като им погледнах програмата и състава се оказа, че кандидатът за моя район ми е почти адаш и е от някаква ЛГБТ партия. Последното отказа всички, минус 4000 да речем.

Според мен София има доста време до велосипедал. Пишейки всичко това, учителката по руски се излага много напоследък и не знам кое е по-добре.

23293

2

Стефан

24.07 2019 в 03:19

Не.
Появиха се нови изисквания.
Да е млад, неграмотен, и велосипедал. Ако няма млада бременна наркоманка.
Образован, опитен, възрастен, мъж, е недопустимо, по принцип.
Но това не е изискване на българската политика. Освен на борисов. А аз за педерастии не говоря, понеже рядко виждам дъги.

3767

1

Име на профила

23.07 2019 в 23:47

И ето омагьосания кръг на съвременната българска политика:

- ако е хем чист, хем кадърен, но иска да е независим - ще събере 2000 гласа

- ако е кадърен но иска и да събере гласове, трябва да мине през големите партии, съответно не е/няма да бъде чист

- ако мине през голяма партия и остане чист за дори мъничко - просто е некадърен и не им пречи

kleta majka bylgariq