Срещу ГЕРБ се изправил Отечествен фронт с икономически интереси

OFFNews
03 юли 2020 в 13:10 | 4310 |2

„В момента ГЕРБ е от едната страна, а срещу партията ни се изправя общ „отечествен фронт“. Всеки един политически проект, който се прави в момента, включително и на г-н Цветанов, се нарежда в това пространство. Нямат политическа конструкция и програма, а само обща цел – да свалят ГЕРБ от власт“. Това e казал административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов по време на областно събрание на ГЕРБ-Хасково, цитиран от партийния пресцентър.

„Прави впечатление, че зад този общ анти-ГЕРБ фронт се прокрадват големи икономически интереси. И това е видно от последните събития, които се случват с Васил Божков, братя Бобокови и т.н. Финансовият ресурс, който стои зад въпросните политически проекти е много голям“, коментира Паунов

Пред партийния актив заместникът на Цветан Цветанов е заявил, че вярва в разума на хората, защото те оценяват работата им. “И колкото и да ги заливат с компромати и фалшиви новини, те виждат нашата работа и ни вярват. Защото помнят катастрофалните последици за държавата след други управления. Срещу нашите успехи и необратими стратегически проекти опонентите ни изправят записи и снимки. Нека само се замислим в тази кризисна ситуация, ако министър-председател на България беше друг човек, а не Бойко Борисов, какво щеше да се случи”. Паунов смята, че ГЕРБ е в отлична кондиция, единна и готова да защити политиките, които провежда. Той подчерта, че всеки е избрал своя политически и професионален път, в това число и Цветан Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев подчертал, че за всички е много важно да са заедно, защото на политическата сцена става все по-трудно и опонентите на партията започват да се обединяват.

Препоръчани материали
мнение от IP

Рейтинг : 13369

03.07 2020 в 14:55 2
+ 1
- 0
Много тъпо, бе хора...Съвсем се ошашавиха тези.
Дедовия

Рейтинг : 2103

03.07 2020 в 14:16 1
+ 7
- 0
Да, тия малоумни съждения са съвсем в стила на "секретар от ГЕйРБ".