Цонко Цонев призова Елена Йончева да се захване с роднините в община Каварна

Владимир Йончев 01 октомври 2017 в 11:48 16752 1

Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев призова журналистката Елена Йончева, която сега е депутат от БСП, след Хасково да разследва и роднинските назначения и поръчки в община Каварна на наследничката му Нина Ставрева.

Председател на БСП и на бюджетната комисия в общинския ни съвет е втората братовчедка на Нина Ставрева - Виктория Керчева, другият втори братовчед - Ивайло Керчев изненадващо стана технически ръководител във фирма "Титан", която почиства Каварна.

Същият подписва протоколи, които се изплащат от братовчедката.

Брат й Ивайло Иванов, тази година при 40 градусови жеги извърши озеленяване на два обекта на изходите на Каварна, видян от стотици каварненци и заплатен с парите на данъкоплатците,

написа Кметълът в личния си профил във Фейсбук.

Нина Ставрева спечели кметския пост в някогашната столица на рока, след като Цонев отказа да се кандидатира за четвърти пореден мандат. Тя беше кандидат на БСП, но спечели с подкрепата на ГЕРБ, които я подкрепиха на втория тур срещу Галя Иванова, която местната организация на ГЕРБ беше номинирала за кандидат, но националното ръководство наложи друг кандидат, който отпадна още на първия тур.

Цонев не е пропуснал да отбележи и как Ставрева се е отплатила на ГЕРБ за подкрепата - като назначи за зам.-кмет Ивелина Илиева от ГЕРБ - изключително близка до Живко Мартинов - Суджука. 

След като Мартинов изпадна в немилост заради аферата със суджука, Ивелина Илиева беше сменена и като зам-областен управител.

Ето и целия пост на Кметъла:

Днес един достоен човек подаде оставка в ефира на БТВ - това беше Делян Добрев.

Искам да представя на вниманието на госпожа Елена Йончева поведението на госпожа Нина Ставрева, кмет на община Каварна и нейна съпартийка.

Председател на БСП и на бюджетната комисия в общинския ни съвет е нейната втора братовчедка - Виктория Керчева, другият втори братовчед - Ивайло Керчев изненадващо стана технически ръководител във фирма "Титан", която почиства Каварна.

Същият подписва протоколи, които се изплащат от братовчедката.

Брат й Ивайло Иванов, тази година при 40 градусови жеги извърши озеленяване на два обекта на изходите на Каварна, видян от стотици каварненци и заплатен с парите на данъкоплатците.

Шофьорът й, изпълняващ и други функции освен служебните, заедно с нейният съпруг заплашваха в центъра на с.Българево журналистка от вестник "168 часа".

Назначи за зам.-кмет Ивелина Илиева от ГЕРБ - изключително близка до Живко Мартинов - Суджука, която сега е безработна защото беше сменена и като зам-областен управител.

И още много "геройства", описани от мен през последните две години.

Последното "геройство" е, че Вашата съпартийка ще въвежда и квестори на сесиите на Общински съвет Каварна, защото екип на Канал 3 си позволи да заснеме последната ни сесия.

Има и още и още, и още. Явно тя обича да си пие кафето със суджук, но това е допустимо, щом е човек на Партията наша!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови