Цветанов: Ако победим на европейските избори, БСП ще изпадне в хаос

OFFNews 09 януари 2019 в 20:29 4124 3

Снимка Пресцентър ПП ГЕРБ

Успех на ГЕРБ на европейските избори през пролетта ще ни създаде много добри условия за работа за местния вот. Ние ще имаме психологическото предимство и нужното спокойствие, а БСП ще изпадне в хаос.

Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща със структурата ѝ в София.

На нея присъстваха районните ръководители на ГЕРБ в столицата, народните представители от ГЕРБ-София, общинските съветници и кметове на столични райони. Това е първата среща на структурата за 2019 година, с която на практика започва подготовката за предстоящите избори.

„В интерес на ГЕРБ е Корнелия Нинова да остане председател на БСП до европейския вот, защото тя се държи агресивно и недържавнически, а хората го виждат. Загубят ли евроизборите, в БСП ще стартират необратими процеси. Там има напрежение, което не пожелавам на нито една партия“, каза Цветанов по време на срещата.

Той обясни, че БСП и Нинова ще стават дори по-агресивни, защото изборите наближават, а те нямат какво да покажат. „Те нямат алтернатива. Нямат реална програма, с която да излязат пред хората и да покажат, че са по-добри от нас. Представянето на тяхната „визия“ е било много слабо. На някои места пред хората дори са заставали депутати, които не са от този регион. Какво те знаят за проблемите не местните?“, попита той.

„Ето затова е важно да сме обединени и да бъдем сред хората, където да популяризираме какво правим. Има с какво да се похвалим, нека го покажем. Да противодействаме на фалшивите новини с истински“, призова председателят на ПГ на ГЕРБ.

В тази връзка той обясни каква ще бъде основната цел на гражданския диалог „Европа в нашия дом“, който ГЕРБ организира и който започва скоро. „Искаме да покажем какво е направено в България благодарение на европейската солидарност“, допълни той.

Цветан Цветанов отбеляза, че това ще бъде отговорът на ГЕРБ на компроматната война на БСП, която тепърва ще се разгърне. „Трябва да убедим хората, че именно ЕНП може да изведе Европа до траен растеж и просперитет“, каза още той.

„Три неща ще са ключови за успеха ни на предстоящите избори. Това са работата, инициативите и комуникацията. Те вървят ръка за ръка. Ще продължим да работим и да подобряваме средата за живот, а чрез инициативите ще популяризираме резултатите“, обясни кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

По думите й от комуникацията на всички от ГЕРБ-София с хората трябва да се направят изводи за интересите и желанията им и на база на тях да се очертаят приоритетите.

Областният координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов подчерта, че столичната структура на партията е съставена само от победители и че е уверен, че на предстоящите избори те ще продължат победната серия. Той благодари на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов за това, че подкрепя всяка една инициатива на софийската структура.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15414

3

Hihi1981

10.01 2019 в 09:41

Ако продължавате така,може да останете изненадани от резултата!!!То не са Гинки,Ветко,Брендо,газ,самолети,GP,ценообразуване.....Мислете,защот о всичко е на наш гръб!!!

6774

2

ЛАФЪРДИЕВ

09.01 2019 в 23:02

А!!! Не мой са коси Цвъцко.. Вътрешно партийния хаос в БСП нивга няма да може да засенчи държавнио хаос на ващи предани калинки.. Търговскио регистър, Е-минетките, сега и първата държава-пират в ЕС ни докараха..Туй е непостижимо за тях.. А и вий в създаването на проблеми, и УЖ им успешното решаване сте незаменими.. Още от га ТИ и МАМИЦАТА ВИ са вистибирчихте на кръстовището в Банско.. Да протестирате срещу приетия преди седмица ЗАКОН ЗА ГОРИТЕ.. И хич не сте забравили тоз си управленски опит.. Я си виж сега спирането на Закона за горивата..

10571

1

Hissarion

09.01 2019 в 20:35

Едва ли някой ще жали бсп. Лошото е, че и останалите са за изселване в Ердоганистан.