Цветанов: Няма президент, който е допуснал толкова грешки, колкото Радев

OFFNews 07 април 2017 в 18:11 23675 6

Няма друг президент, който да е допуснал за толкова кратко време такава поредица от грешки като Румен Радев. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "На 4 очи" по бТВ.

Като примери той посочи разминаванията в позициите на държавния глава, изразявани у нас и в чужбина по търговското споразумение с Канада - СЕТА, както и отмяната на постановление 208 за разселване на бежанци в страната.

Цветанов повтори и вчерашното си изявление по адрес на Радев:

"Остават му две седмици. Този кабинет се управлява ръчно и еднолично от президента".

По този начин вторият човек в ГЕРБ се заяде с думите на държавния глава от деня на полагането на клетвата му. Тогава Радев се обърна към напускащото властта мнозинство в 43-ото Народно събрание с думите "Остава ви една седмица".

Цветанов бе категоричен, че в началото на май ще имаме нов кабинет.

"Сега с патриотите не говорим за министерства, а за политики. Разговорите за министерствата ще са другата седмица", посочи той.

Според Цветанов категорично бъдещата управленска коалиция ще е двустранна. Предстояла обаче и среща с партия ВОЛЯ на Веселин Марешки. От тях обаче щели да търсят само парламентарна подкрепа.

"Очакваме и подкрепа и от опозицията по важните теми за държавата като председателството на Съвета на ЕС", каза Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16009

5

Nik68

08.04 2017 в 01:37

Какъв колос на интелекта си Цвинокио. Вземи още нещо ни светни. Защо не те скрият и тебе с длъжност шпикер в Народното събрание. Да се дереш по цел ден и да ръсиш бисери за "Господари на ефира".

17156

4

aviatora

07.04 2017 в 22:10

Цвъко долен, ти отдавна трябваше да си зад решетките, боклук престъпен!!! И година няма да изкарате!!!

10910

3

1Sion1

07.04 2017 в 19:57

Цвъцко, безмозъчният физкултурник , с интелект на патица шизофреник, ръси оценки...Боже, Боже...