Цветанов иска да се спре с личните нападки в политиката

OFFNews 21 април 2018 в 17:59 3206 4

Заместник-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов призова днес да бъдат спрени личните нападки в политиката, отговаряйки на вчерашните изявления по негов адрес, направени от президента Румен Радев.

„Личните нападки са за тези, които не трябва да бъдат в политиката. Личните нападки се за тези, които нямат подобно поведение, което трябва да бъде олицетворението на нацията“, заяви Цветанов във Вършец, където участва във форума на женската организация на ГЕРБ, пише БНР.

Размяната на реплики започна, след като Цветан Цветанов заяви, че на тазседмичния Консултативен съвет президентът е предложил позиция, с която „иска да извади България от ЕС и НАТО и откровено гледа на Изток“.

Румен Радев отвърна с твърдението, че Цветанов вероятно е „функционално неграмотен“, защото не е могъл да разбере елементарен текст.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

21.04 2018 в 23:46

Кви са ти проблемите? Като не умееш да се биеш - що почваш пръв?
Сам не умееш нищо - просто вирееш зад гърба на Борисов. Какво уж можеш - е само апаратни игри. Мушии от турски сериали, казано за публиката. А Радев какъвто и друг да е, но освен всичко е генерал. Заради което, тактиката на сложните видове бой, му е като на тебе мънкането - умее я между другото - леко и непринудено.