Цветанов призна, че местните избори догодина няма да са лесни за ГЕРБ

OFFNews 18 декември 2018 в 20:16 4668 4

Догодина предстои местен вот, който няма да бъде лек, призна председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от пресцентъра на партията.

Европейските избори догодина ще бъдат политически тест за ГЕРБ преди местния вот по-късно през 2019 г., каза председателят на ПГ на партията пред 700 членове и симпатизанти на ГЕРБ-София в Националния музикален театър „Стефан Македонски“. Всички те изгледаха спектакъла „Царицата на Чардаша“.

„Очертава се 2019 година да бъде ключова. На изборите за членове на Европейския парламент през май трябва да подкрепим кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, нашето европейско политическо семейство ЕНП, както и водещия кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер“, заяви Цветан Цветанов.

"Той допълни, че през есента на същата година предстои и местен вот, който също няма да бъде лек." - гласи дословно прессъобщението на ГЕРБ.

Към кмета Йорданка Фандъкова напоследък се изляха много тежки и безпринципни нападки. Ето защо ние всички трябва да застанем твърдо зад нея и зад видимите резултати от работата й, призовава Цветанов.

„Когато работим заедно и сме сплотени, няма непреодолими препятствия и непостижими цели. През годините доказахме, че в София сме добър екип и вярвам, че това пряко личи от резултатите от нашата дейност“, подчерта от своя страна Фандъкова и благодари на цялата софийска структура на ГЕРБ за подкрепата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови