Цветанов с остра реч към съпартийците си: Тази година няма лято, подготвяйте се за изборите

OFFNews 20 януари 2019 в 14:42 4835 5

Тази година няма лято. Тази година за нас е време за стабилност на България и тя може да бъде показана само и единствено, когато имаме отличния резултат. За ГЕРБ втори в изборна надпрева е резултат, който не трябва да чува никой на национално ниво.

Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ в реч към своите съпартийци на Национална работна среща на партията, която се провежда в НДК. "Основният акцент е подготовката ни за местните избори, когато можем да представим на избирателите това, което направихме заедно с европейските институции, с националните институции и с местните инстутции", изтъкна Цветанов.

Той е категоричен, че опонентите на ГЕРБ ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини. "Те ще бъдат безкомпромисни в манипулирането на българското общество, защото през всичките тези години, когато са имали възможност да управляват, те никога не са имали тази възможност да представят видими резултата, каквито ГЕРБ представя през последните 10 години", заяви Цветанов.

Той отбеляза, че противниците на управлението боравят с фалшиви новини, за да се противопоставят на една добра политика. "Можем да покажем какво постигнахме в сферата на образованието, защото то е основният ни акцент в управленския ни мандат. В образованието успяхме през последните 2 години да имаме 950 млн. лева повече разходи. Това отчитат ли го нашите опоненти?", попита Цветан Цветанов.

По негови думи всички в ГЕРБ могат да бъдат с високо вдигната глава, защото всичко, което са направили, са го направили водени от обществения интерес. "Имаме призванието да бъдем част от силна и обединена Европа", заяви Цветанов.

Той посочи още, че след изборите за членове на Европейския парламент, ГЕРБ ще има 2 дена да възстанови силите си. "От 1 до 30 юни всяка една структура на база указанията, които ще бъдат изпратени, ще трябва да проведе номинационни събрания за бъдещите кметове и общински съветници. Тогава трябва да се направи анализ, за да можем, когато обсъждаме номинациите, да видим каква е активната роля на всеки един кмет по места, на всеки един общински съветник", отбеляза Цветан Цветанов.

Той се обърна към новите членове на ГЕРБ: "Това не е привилегия, а изключително голяма отговорност, защото трябва да показвате потенциал, а не да петните името на партията".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

5

Hissarion

21.01 2019 в 10:24

Цецерон е горд, че били направили 1 млрд. повече разходи?! Резултатите срещу тези разходи обаче са нулеви, Цвъки.

6109

2

Azarael

20.01 2019 в 18:34

Бай Цеци,
защо се правиш на интересен след като вече и
един "средноинтелигентен човек" у нас разбра, че вие сте
ИСТИНСКИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА БКП /с тази разлика че все още не сте се бетонирали в Конституцията ОФИЦИАЛНО посредством чл.1 ал.1 като Управляваща партия в България./
и по законен път никой не би могъл да ви свали от власт, докато вие не докарате страната ни до "просяшка тояга" и
сами не се оттеглите от нея . . .