"В Люксембург или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче"

OFFNews 25 юни 2018 в 17:42 26324 4

Снимка БГНЕС

Георги Марков

Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може - казва - вече в Люксембург да видиш момче и момиче да се целуват. Или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче. Ами как да не е, като премиерът на Люксембург е джендър и се е оженил за мъж.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков в интервю за Сашо Диков и неговото предаване "Евродикоф". 

И какво искаме да е в Люксембург, като премиерът им дава такъв тон? Тоест: защитата на християнството и на традиционното семейство е задача номер 1 за България, категоричен е Марков.

Аз се радвам, Сашо, че си показах характер. И с моя глас в комисията за младежта и за спорта успях да бия камбаната и всъщност предотвратих приемането на тая Истанбулска конвенция, да дойдат тук комитет от лесбийки, да ходят по нашите училища, да се занимават с децата и да пропагандират джендър идеологията, каза депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия.

Какъв беше тоя Европарламент - с 226 депутати на Сорос, който го изгониха. Унгарците приеха този закон антиСорос - изгониха го от Унгария, принудиха го да напусне, не са го изгонили физически - защото той водеше политика на заселване на милион мигранти в Европа, да ликвидира християнска Европа, да ликвидира традиционното семейство, да се женят мъже с мъже, твърди Георги Марков.

След време, Сашко, ние с тебе няма да сме живи, но след десетилетия най-сигурните и истински християнски градове ще са Будапеща, Прага, Краков, Братислава, Варшава, прогнозира той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11464

4

Sin

26.06 2018 в 14:57

Този уж голям седесар навремето се превърна в един най-обикновен лизач на едни властимащи мутри. Нищото надделя. Жалко. Най-вероятно е бил от програмираните да пречат, разделят, обезсърчават. Как може да съществуват подобни същества, не ми го побира акълът. Ако се гръмне един ден, няма да се учудя, макар че те са по-страхливи от мравки.

10952

3

Мойри

26.06 2018 в 13:17

Какво може да ти каже един ДС индивид отговорен за това да нямаме закон за лустрация.

8167

2

mimitooooo

26.06 2018 в 12:27

Близката му от Люксембуpг спешно да се евакуиpа в Бългаpия, като толкова силно е възмутена!! С анатемосването на гейовете, лесбийките, тpанссексуалните и т.н. пpоблемите на Бългаpия явно ще се pешат, и ще потекат pеки от мед и масло! На тоя озлобен и оскотял нагаждач, защо му се дава тpибуна за изява?! Веднъж го меpнах по тв, та той не е добpе с неpвите!

10571

1

Hissarion

26.06 2018 в 09:47

Корупцията и монархофашизмът са промили мозъка на този душевноболен човечец.