ВМРО отива само на евровота, Джамбазки водач на листа

От партията на Каракачанов още предлагат вътрешни избори на Атака и НФСБ

OFFNews 27 февруари 2019 в 10:41 3156 2

ВМРО ще се яви самостоятелно на евроизборите през май, реши Националното ръководство на партията. За председател на предизборния щаб е избран Юлиан Ангелов, съобщиха от ВМРО. 

Структурите ни, а и широката общественост, вече номинираха за водач на листата си най–активния и одобряван от българите евродепутат, Ангел Джамбазки, който е и най-автентичният говорител на ценностите, които изповядваме, се казва още в текста на ВМРО. 

От партията на Красимир Каракачанов заявяват още, че "Патриотите от ВМРО, многократно инициирахме разговори с нашите коалиционни партньори, без нито едно предварително условие, предложихме прозрачни процедури за избор на водач на листата, така че това да бъде човек максимално полезен за коалицията. Ние продължаваме да бъдем сигурни и няма да се откажем от нашето предложение това да е човек, избран с вътрешни избори в коалицията. Предлагаме това да са избори, които да се проведат на 07.04.2019г., навсякъде, където има клубове и организации на поне една от трите формации, като членове на изборните комисии да бъдат по двама представители от всяка партия. Ние Патриотите от ВМРО предлагаме в тези избори право на участие да имат не само членовете на партиите от ОП, а и всички симпатизанти на патриотичната идея. 

ВМРО счита, че "единството на Патриотите е основна ценност и то не може да бъде заложник на личностни или партийни антагонизми. В избори, които ще решат курса на ЕС и са шанс за скъсване с идеологията на либерално–розовия фашизъм, ние призоваваме за максимално единение на всички партии, НПО, граждански структури, личности, които изповядват патриотично-консервативни ценности и идеали. Готови сме във всеки момент да възобновим разговорите, както в КП „Обединени патриоти“, така и във всеки по-широк формат".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3910

2

Georgi Gracata

27.02 2019 в 17:46

Войводо като министър с нищо няма да те запомнят поне актуализирай името ,,ВЪТРЕШНА СЕВЕРНА МАКЕДОНСКА РЕВОЛЮЦИОННА ОРГАНИЗАЦИЯ"

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

27.02 2019 в 11:18

Познато от "Орел, рак и щука..", "Преброяване на дивите зайци", Кукунева и Икономиката Глупако се борят кой да затвори последен вратата на ДондукОФ 1, след като Баце Втори сай изнесъл оттам...
 
X

Подкастът на OFFNews