За 9 септември: Съюзът на комунистите в България защитава Народния съд

OFFNews 09 септември 2018 в 09:48 8236 1

Снимка Съюз на комунистите в България

Пресбюрото на Съюза на комунистите в България излезе днес с обръщение за 9 септември, в което защитава Народния съд.

"Престъпниците, довели страната до национална катастрофа, са осъдени от Народния съд, който раздава своето правосъдие под прякото наблюдение на страните победителки във Втората световна война – СССР, САЩ и Великобритания" - твърдят комунистите.

Днес Съюзът на комунистите в България, Движение „Че Гевара" и фондация „Безсмъртният полк" ще отбележат 9 септември с национална акция „Цвете за Победата" - ще "положат цвете пред паметниците на героите-антифашисти, отдали живота си за Победата над капитализма и фашизма."

"На 9 септември 1944 година антифашистките сили на Отечествения фронт свалят монархо-фашистката власт в България, която за 32 години е виновна за смъртта на над 450 000 българи в Балканската, Междусъюзническата, Първата и Втората световни войни" - твърдят от пресбюрото на Съюза на комунистите в България.

Те са на мнение, че "девети септември 1944 година ще остане в народната памет като Денят на България, донесъл Свободата, Мира и Социализма в България!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5800

1

Тито

09.09 2018 в 13:26

Да вярно е че 9-ти донесе нови неща на Българите. Първото страната беше затворена като КОНЦЛАГЕР. Второ нискочелите започнаха да ИЗБИВАТ безразборно който им падне. Трето лишиха хората от средствата за производство и ги превърнаха в РОБИ. Четвърто изобретиха КУПОНИТЕ за храна, а те буквално крадяха от Храноизноса в Захарна фабрика в София за да снабдяват техни закрити за другите магазини. Пето върнаха страната 20 години на зад от свободния свят но за тях осигуриха КОРЕКОМ. Сега им течът ЛИГИТЕ по онова сладко време и сануват пак руснаците да минат Дунава.