Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Зам.-областният на София Томи Николов подаде оставка

Фандъкова уведомила Борисов след проверка по сигнал за незаконно строителство

OFFNews 09 април 2019 в 13:09 4719 3

Заместник-областният управител на Област София Томи Николов подаде оставка пред министър-председателя Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

В мотивите си към нея Николов посочва медийни публикации и необходимостта от тяхното изясняване. Оставката е приета от премиера Борисов. 

Строителната инспекция на Район Кремиковци проверява имот на Николов и съпругата му Ивелина Джартова, общински съветник от ГЕРБ в СОС, построен в нарушение със строителното разрешение. 

По разпореждане на кмета на Столична община беше извършена проверка по получен сигнал за незаконно строителство край село Сеславци в район „Кремиковци“. Направеното геодезическото заснемане показва разминаване между одобрения проект и реализирания обект. Предстои дирекция „Общински строителен контрол“ да издаде констативен протокол с предписания за отстраняване на констатираните нередности. За резултатите от проверката кметът Фандъкова е информирала министър-председателя Бойко Борисов. 

На 02.10.2017 г. направление „Архитектура и градоустройство“ одобрява проекта за монтажен градински център върху съществуваща стоманобетонна площадка в с. Сеславци и е издадено разрешение за поставяне на преместваем обект. Разрешението за поставяне на 3-те преместваеми модули е за срок от 10 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12329

3

Шопа

09.04 2019 в 16:37

Ето "видими резулатати" за гласувалите за ГРОП, пак за тях гласувайте...

152

1

Socerez

09.04 2019 в 14:29

Колегите журналисти ако си направят труда да проверят какви хора живеят в общинските апартаменти за крайно нуждаещи се в София, ще имат още материали за статии, а и ще се насладим на още доста оставки!
 
X

Подкастът на OFFNews