Зеленогорски напуска ДБГ, ще подкрепя Борислав Игнатов

Дългогодишният син кмет на Плевен прави нова партия

OFFNews 12 септември 2019 в 13:24 9144 0

Зам.-председателят на ДБГ Найден Зеленогорски напуска партията и ще прави нов проект. От една седмица не мога да спя и да ям, шокиран съм от подкрепата за ляв кандидат в столицата. 

ДБГ подкрепи Мая Манолова за кмет на София. 

Ще подкрепим кандидата за кмет на София Борислав Игнатов, обяви той. Ще работя за него и смятам, че има възможност да стигне на балотаж, каза Зеленогорски. 

Вярвам, че проектът ни ще се развие много добре, каза той и подчерта, че идеята под сините знамена не е забравена. Няма да призоваваме никого да напуска ДБГ, ако хората преценят ще дойдат при нас, обясни Зеленогорски. 

Това е най-добрият начин да убедиш един човек, че в държавата нещо не е наред и има нужда от промяна, коментира той скандала със снимките на приятелката на Игнатов. Зеленогорски е убеден, че това увеличава шансовете в предизборната надпревара. 

Найден Зеленогорски бе кмет на Плевен от СДС и зам.-председател на синята партия, преди да се включи в ДБГ. 

Останалите трима членове, които напускат заедно със Зеленогорски, са Виолета Донева, Пеню Пенев и Филип Симеонов. Те казаха, че нямат информация за други заявки за напускане, но смятат, че ще има още напуснали ДБГ. 

Тези, ходихме на протести как да приемем сега да подкрепим онези, които бяха срещу нас на контрапротестите. Това е продажба на ценности, обясни напускането си Донева. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови