Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Живко Мартинов от Суджукгейт още е член на ГЕРБ

OFFNews 04 декември 2018 в 13:04 3744 2

Живко Мартинов от Суджукгейт още е член на ГЕРБ

Обвиненият в аферата "Суджукгейт" бивш депутат от ГЕРБ Живко Мартинов все още е член на партията. Това каза той в интервю за бТВ. По думите му - той си е платил членския внос до края на годината, но се е оттеглил от политиката.

Скандалът избухна през миналата година, а Мартинов напусна депутатското място, след като беше обвинен, че е изнудвал търговец на месо да даде 4 тона суджук за Бойко Борисов.

В интервю за бТВ Мартинов се извини на премиера заради скандала. „Искам да се извиня на партия ГЕРБ и премиера Бойко Борисов за това че може да съм ги засегнал и унижил”, каза той.

Според Мартинов атаката идва от Антон Проданов, който един от свидетелите за поисканите 4 тона суджук. По думите на Мартинов Проданов е бил некоректен към него при наемане на обекти. Според него става въпрос за сценарий, планиран от БСП.

„Човек с толкова много задължения към банки, към доставчици, към НАП, към работници той е имал, вие можете ще разберете...”, посочи Мартинов.

Той каза още, че след аферата е загубил баща си, който получил инсулт. Самият Мартинов е прекарал инсулт, от който сега се възстановява. "Не търся премиера Борисов след този случай. Преди това сме се търсили и сме си правили услуги. Когато има проблеми в региона на Добрич, съм съдействал. Чувствам се обиден заради това, което се изписа за мен. Той винаги е бил точен и коректен с мен. Сценарият е направен отдавна от кръгове около БСП", каза ексдепутатът.

„Представил съм документи как Живко Мартинов е искал от мен суджуци, меса, мотива беше че трябва да бъдат направени по специална рецепта, и трябваше да бъдат за премиера, не знам как не го е срам да лъже така”, отовори свидетелят по делото – Антон Проданов.

„Как ще каже такова нещо бе човек, аз съм ловец ходя с ловна пушка, всяка година си правя 30-40 кг. Месо , кой нормален човек ще изяде 4 тона суджук”, заяви още Живко Мартинов.

И двамата са готови да се подложат на детектор на лъжата, за да докажат твърденията си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

04.12 2018 в 14:44

ТОЙ ИМА ПРЯКОР АРТЕЛЧИКЪТ НА ПАРЛАМЕНТА...
В същото време пита "Кой може да изяде 4 тона суджук?"..
Да му кажем:
За 365 дни в годината се ядат по около 10 кг. на ден. За 95 дупетати на ПП ГРОБ са получават по около 110 грама дневно..
Дали не могат да са изядат тез мижави 4 тона?
Те дупетатите на ПП ГРОБ само на банкета по случай изборната победа 2009-та година омаа 100 кг. кашкавал, осигурен от Фидосовата, а тя стана ШЕФ на правната комисия за приноса и към банкета..
Та с едни 100 грама суджук ша са озорят..
 
X

Подкастът на OFFNews