3:20 ч: Велислав Минеков държи реч пред полицейски отряд до Ректората (видео)

OFFNews 08 август 2020 в 11:08 10609 2

Проф. Велислав Минеков от Отровното трио изнася пламенна реч пред отряд на полицията, строен до ректората на Софийския университет в 3:20 ч на 8 август. ПО-късно, в коментар за новините на БНР, Минеков споделя, че според него обръщението му униформените може да е станало причина те да не щурмуват барокадата до Университета.

Тази нощ на три ключови кръстовища в центъра на София отново бяха издигнати блокади, а протестиращите до ранното утро очакваха полицията да отговори с нов щурм и да разпръсне демонстрантите.

Видеото от речта на професора ни бе изпратено от читател.

Минеков: "Вижте за какво са ви наели. Да пазите мафията. Това е страшно бе... Почувствайте го. Знам, че сте длъжни да изпълнявате заповеди. Знам, че го съзнавате. Знам, че знаете къде сте. Знам, че знаете в каква ситуация сте. Знам, че знаете за какво са ви наели. Но това е мафия. Това са престъпници. Те не трябва да бъдат защитавани. Това са уроди, които унищожиха държавата. Трябва да направим нова държава."

Малко по-късно полицията се оттегля от района на Ректората.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3714

3

Sony M

08.08 2020 в 16:37

Този "протест" на шепа алкохолизирани, ментално увредени субекти и платени поръчкови протестъри, няма как да получи подкрепата на обикновените хора. Това не е 1989, не е 1997, когато огромна част от обществото беше на площадите.
Пожарникаря и цялата клика около него трябва да се разкара, но тези явно търсят единствено медийно внимание, а не реална промяна.
В противен случай щяха да "мрат" по барикадите около "сараите", "Алепу", къщите на ББ и Шиши, а не да се излежават на Орлов мост, да си пият биричка и да правят барбекю. :) Клоуни.

12216

2

Uzer2

08.08 2020 в 11:19

Тази реч е все едно присъстваш на митингите на СДС 1990 г.