Слави спира протеста си

OFFNews 10 май 2017 в 15:09 11534 7

Снимка Сергей Антонов

Слави Трифонов пред парламента

Слави Трифонов обяви, че спира протеста си пред парламента. Това стана веднага след като депутатите от ГЕРБ внесоха проект за промени в изборното законодателство в полза на мажоритарната система съгласно проведения референдум по инициатива на "Шоуто на Слави". 

"Явно да приемеш волята на суверена, изразена в референдум, е нещо много сложно. Поне така изглежда според действията на българските депутати. А всъщност е толкова просто. Има референдум. Суверенът се е произнесъл категорично. Депутатите го приемат. И... както казва един популярен български боксьор - “продължаваме напред”, написа Трифонов в писмо до медиите.

ГЕРБ посочиха, че внасят предложенията за промени в законодателството в унисон с волята на гласоподавателите. Представителите на най-голямата парламентарна сила обясниха, че са длъжни да го направят, макар да са наясно, че коалиционните им партньори от "Обединени патриоти" са против промяна в избирателната система.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11610

8

Prologue

10.05 2017 в 18:09

Денис, а ти що не протестираш? Искате да се променят нещата, а седите и само плямпате и определяте кой какъв бил, аз лично твоя коментар го приемам за изключително комплексарски. Мутрата ти е виновен, а същото време гласуваш за БСП или изобщо не гласуваш. Кой е идиота? Пък даже и умните и красивите ти бъркат някъде, що? Защото гласуват за някакви измислени партии, които не могат да минат 4 процента ли? Тъй де, преди изборите изпитвахте огромно удоволствие от това, колко били жалки тези соросидни партийки. Да бяхте хора с твърда позиция, а сте някакви комплексарчетата, които все се извъртат....

42249

6

Denis Rizanov

10.05 2017 в 16:50

Добре де, умните и красивите що не протестират?
На тях явно много им харесва това управление. Иначе друго обяснение нямам.
Шорошорастите и обикновените соросоидни леки и платени женчовци мълчат и не се обаждат никакви. Значи Сорос подкрепя боци! Така ли?
Жената на барата на онзи дет води порнорама по бнт какво прави, че не изкара онзи стиропорен бял голям среден пръст? Ако иска може в знак на обич към боци да го замени с същитата по размер бала стиропорена голяма... вулва. Като не протестира, поне обичта си да изрази.
Какъв е този кататонен ступор?
Плаща ли ви боци? Напълнил ли ви е гушките? Нахранил ли ви е както разправяше преди години веждю? А?

11610

5

Prologue

10.05 2017 в 16:28

Добро театро, чудно ми е докога ще вярват хората на цирковете им?!

15256

4

mendi

10.05 2017 в 16:15

Слави не важи! По добре професор Вучков да направи един законопроект! И той има тв-шоу!

23293

2

Стефан

10.05 2017 в 15:42

А кой на кого подгъзува ...