Ракетата с тежки обвинения към шефа на снукъра

Георги Терзиев 15 ноември 2018 в 15:25 4007 0

Снимка worldsnooker.com

Суперзвездата на снукъра Рони О‘Съливан се заяде с президента на световния снукър Бари Хърн. В социалната мрежа Туитър Ракетата сравни управлението му с "диктатура, прикрита като демокрация". 42-годишният англичанин добави още, че Хърн не се интересува от снукъра и проблемите в него, а прави всичко само заради парите.

Хърн побърза да се защити, като отново през Туитър сподели, че е инициирал среща с петкратния световен шампион, но е получил отказ. Също така го е поканил да изкаже своите опасения пред Комисията на снукър играчите, която се събира няколко пъти годишно. "По-лесно е да се оплакваме. Ще се радвам да чуя точни критики, които да се обсъдят и да се дадат отговори", продължава Хърн.

Спореди самият О‘Съливан дискусия с Хърн е безсмислена и никой не е заинтересован от нея. "Това е като да си блъскаш главата в стената". Един от големите проблеми според легендата са турнирите със 128 участника и многото мачове срещу по-слаби противници, които не са способни на високи точкови серии.

Рони продължи с обвиненията, като накрая сподели че е "заглушил" Бари Хърн, за да не може да вижда написаното от него. В спора между двамата се намесиха и фенове, които предложиха и промяна на точкуването в ранклистата както е в тениса. В отговор на това англичанинът написа: "Дали Уудс, Федерер, Меси, Хамилтън биха се наслаждавали да участват в квалификации, провеждащи се на миризливи места".

В заключение О‘Съливан призна, че играе заради самото удоволствие от играта, а не за пари. Също така смята, че в бъдеще Китай ще има свой собствен тур и с радост би се включил в него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови