Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Властелините на снукъра превзеха София

Георги Терзиев 21 ноември 2018 в 12:07 2843 0

Вчера се изигра първият от двата снукър сблъсъка между Марк Уилямс и Джон Хигинс, които са под надслов Winbet снукър реванш. Както е известно, Марк Уилямс победи съперника си на финала на Световното първенство през април тази година.

В столичната зала "Универсиада" "уелският дракон" победи отново шотландския си противник, разгромявайки го с 5-1 фрейма. Преди въпросната среща Уилямс и Хигинс се срещнаха с фенове в столичен мол.

След раздадените автографи и усмивки пред камерите двамата седнаха за известно време и на блек джек масата. Когато свършиха със забавлението, двамата бяха учтиви да отговорят на няколко въпроса за OFFNews.

Здравейте господа! Как се чувствате?

Д.Х: Чувстваме се чудесно.

М.У: Много сме добре. Не съм за първи път в България.

Това не е първата Ви визита тук. Кажете ми какво си спомняте от предишните си посещения?

Д.Х: Имам хубави спомени от България. Спомням си ентусиазма на феновете и че храната е много вкусна.

М.У: Когато участваме по турнири, не ни остава много време да разгледаме местата, които посещаваме. Сега ще опитам да наваксам. Харесват ми хотелът, персоналът и хората са много готини. Надявам се да видя повече от България.

Джон Хигинс знае как да печели в България. Визирам трофея му от Открития шампионат през 2013 година. Г-н Уилямс, ще успеете ли отново да надделеете над него, както на Световното първенство през април?

М.У: Силно се надявам, че ще успея отново да го победя, за да не му позволя да вземе реванш.(смее се)

Благодаря Ви много! Сигурен съм, че ще направите страхотно шоу за феновете. Успех и на двама Ви и късмет на предстоящото Открито първенство на Великобритания.

Не пропускайте мач номер 2 между Уилямс и Хигинс тази вечер от 20:00 в пловдивската зала Колодрума.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!