Боксьор обяви задните части на Кардашиян като опасни за децата

ОFFNews 25 април 2017 в 21:25 3062 0

Огромният задник на Ким Кардашиян отправя опасни послания на малките момичета, които ще искат да изглеждат като нея. Това обяви прочутият зад Океана боксьор Питър "Детското шоколадче" Килин.

Той коментира пресните снимки на риалити звездата от брега на Мексико. Питър е шампион в средната категория на WBO и думата му се чува.

"Аз зная, че мнозина хора изпитват трудности, докато свикнат с даденостите, които имат по рождение. Даже не мисля да казвам на глас какво мисля за тези снимки. Просто ми е много трудно да разбера причината, поради която може да модифицираш така тялото си", каза Детското шоколадче.

"В нашата култура това е заложено, защото повечето жени искат да следват някакъв пример и лесно попиват", допълни боксьорът., "Повече трябва да се тревожим заради модифицираните храни, а не заради модифицираните тела".

Ким многократно е обвинявана за огромния си задник, но тя настоява, че е натурален и си го харесва. "Обичам моето голямо, тлъсто дупе", обича да повтаря американската звезда, на която наистина подражават милиони девойки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови