Джошуа преди реванша с Руис: В събота хората ще чакат кръв

OFFNews 05 декември 2019 в 10:39 4705 0

Бовшият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа разкри, че няма нищо против да има и трета срещата с Анди Руис младши. Вчера двамата застанаха лице в лице на последната прескоференция преди предстоящия им двубой.

Ей Джей и Руис ще премерят сили в събота (7 декември) в Саудитска Арабия. Мексиканецът шокира Джошуа на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, за да му нанесе първа загуба в професионалната кариера и да вземе шампионските пояси на IBF, WBA, WBO.

"Проведох страхотен лагер и мога да кажа, че съм добре подготвен. По-уверен съм и отлично знам какво мога. Може да има още една среща, защото стават хубави битки. В събота може да има нокаут, а хората ще чакат кръв. Такива мачове трябва да се играят по-често.

Ако Бог реши, ще победя. Усещам, че ще спечеля. В събота ще гледате фойерверки на ринга. Този мач няма да се играе 12 рунда, гарантирам ви", каза Джошуа.

Анди Руис пък увери феновете на бокса, че ги чака истинска битка на ринга.

Мисля, че имам психологическо предимство, но не искам да смятам така. Няма да подценя нито един свой съперник. Всички ние рискуваме живота си на ринга, за да осигурим нещо повече на любимите си хора. В събота ще има истинска битка.

Не може да се предвиди дали ще успея да го нокаутурам, но ако имам възможност, ще се възползвам по възможно най-добрия начин. Ще търся победата с всички средства.

Цял живот работя за това. Изминах дълъг път, преминах много препятствия. Благодаря на Бог и се вълнувам. Моля всички, гледайте ни в събота. Нека бъдем заедно и отново да напишем история", сподели Руис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови