Мариана Георгиева: Успехът на Григор показва добрия синхрон между министерството и федерацията

OFFNews 22 януари 2014 в 16:21 6674 22

Министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева
Министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева

Министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева е изпратила лични поздрави до най-добрия ни тенисист Григор Димитров чрез шефа на Българската федерация по тенис Стефан Цветков, съобщиха от министерството.

Според текста на поздравелението, успехите на Гришо са доказателство за добрия синхрон между министерството и федерацията по тенис.

Ето текста на писмото:

„За пореден път Григор Димитров показа на спортния свят, че мечтите стават реалност, когато човек е последователен и убедителен в своите намерения и работа. Това, че имаме вече за пръв път български тенисист на четвъртфинал на турнир от Големия шлем показа възможностите на Гришо и добрия синхрон между Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по тенис. Като спортен министър съм горда с личности като него. Чрез спортната дипломация Гришо прави много за нашата страна – заяви министър Георгиева. - За пореден път доказа, че е избрал правилния начин на подготовка, точните хора в неговия щаб и резултатите са налице. Да затрудниш Рафа Надал и накрая великият испанец да признае, че късметът в този мач е бил на негова страна – какво по-голямо доказателство за възможностите на Гришата.”

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews