Порноскандал подгря "Кечмания"

OFFNews 29 март 2017 в 16:15 24643 0

Страхотен скандал с изтичането на кадри от домашно порно подгря феновете преди началото на най-големия турнир на световната федерация по кеч "Кечмания", който ще се проведе през уикенда в Орландо.

24-годишната британска звезда Пейдж стана жертва на хакери, които пуснаха за свободно гледане в интернет нейно домашно порно.

Във филмчетата Пейдж прави секс с двама мъже, като нито един от тях не е приятелят й - бившият кечист Алберто дел Рио.

"Мислех за самоубийство. Това много ме нарани. Тези хора не знаят какво ми причиниха. Всички сме хора и правим грешки. Тогава бях млада и съм се подвела", сподели Пейдж.

Гаджето й обаче не обърна внимание на станалото и подкрепи Пейдж, като дори обяви, че ще се ожени за нея още днес.  И двамата ще пропуснат "Кечмания", тъй като Пейдж е контузена, а Дел Рио работи за конкурентна федерация.

Мегасблъсък между суперзвездите на кеча Бил Голдбърг и Брок Леснър ще са сред кулминационните мачове в предстоящия турнир "Кечмания" на Световната федерация по кеч. 

Сред интересните сблъци предстои жадуваното от феновете завръщане на Гробаря, който ще се изправи в мач на честта срещу Роуман Рейнс. В мач за титлата на Световната федерация, ще се изправят настоящият й носител Брей Уайът и претендентът Ренди Ортън.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews