Ровят за бомби дори колите на звездите от Ман Юнайтед

ОFFNews 23 май 2017 в 13:07 7653 0

Манчестър Юнайтед взе веднага мерки за сигурност след зловещия атентат в града, убил 22 души и ранил още десетки. Гардове и полиция заобиколиха тренировъчната база в Карингтън.

Те проверяваха за бомби всички коли, влизащи в комплекса. Не пропускаха дори лъскавите возила на звездите, идващи за тренировка сутринта.

Първи се появи Фил Джоунс, чието Бентли беше щателно преровено за бомби. После гардовете претърсиха и Мерцедеса на Хенрик Мхитарян.

През проверка мина и клубният автобус. Той трябва да откара този следобед Юнайтед до летището, откъдето тимът потегля за Стокхолм. Утре там "червените дяволи" излизат срещу Аякс във финал на Лига Европа.

Полицаи с автоматични оръжия бяха обиколили базата на Ман Юнайтед заради страх, че терористите могат да посегнат срещу един от символите не само на града, но и на цяла Великобритания.

Иначе звездите на двата градски съперника се обединиха в съпричастността си към жертвите на трагедията. Юнайтед, Сити, играчи, бивши асове изказаха в социалните мрежи ужаса от терора и съболезнования към пострадалите.

Сър Дейвид Бекъм, изкарал най-хубавите си футболни години в града, също смени профилната си снимка и изрази своята солидарност с жителите на Манчестър. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови