7 модни абсурда, които преминават всички граници (снимки)

OFFNews 09 юли 2018 в 13:03 4493 0

През последните години дизайнерите и модните марки представят все по-екстравагантни модели. Въпреки че в тази индустрия важи правилото „Новото е добре забравеното старо“, компаниите все пак искат да представят и нещо новаторско.

Някои от тях понякога преминават границата на различното и отиват в крайности, които могат да се определят единствено като „абсурдни“.

Представяме ви 7 модела, които не могат да се определят по друг начин:

1. Дънки с обърнати джобове


Този нов модел е един отличен пример за това как в желанието си да са различни, марките могат да превърнат практичното в безполезно.

2. Пластмасова мрежеста чанта


Напомня ли ви на нещо този "нов" модел чанта? Да, на тази на пазарската торба на баба ви.

3. Дънки без дъно


Не само, че изглеждат абсурдно, но тези дънки струват цели 100 долара, нищо че ще се наложи да си купите още един чифт, за да не ходите голи.

4. Светещи елегантни обувки

Ако се притеснявате, че ще си загубите обувките по време на официална вечеря или бизнес среща, този модел е само на вас!

5. Маратонки на токчета

Ако искате да сте елегантни, но все пак да ви е удобно, модната индустрия вече има решение.

6. Обувки - портмоне

Тези обувки са чудесно решение, когато излезете с приятели в парка, но не искате да взимате със себе си раница. Дано не се притеснявате, че могат да ви оберат или че ще ви подрънквате весело заради стотинките.

7. Чанта - спрей

Всеки знае колко неприятно да не можете да се зарадвате на пролетните аромати. Ако сте заета дама и нямате време за почивка, тази чанта - освежител за въздух -  ще ви пренесе сред природата само с едно пръсване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови