Гледайте 'Колекцията' по Epic Drama (видео и галерия)

OFFNews 01 юли 2018 в 00:36 7869 0

Снимка Epic Drama

"Колекцията"

Премиерният епизод на завладяващата поредица за парижката мода - "Колекцията" - можете да гледате тази вечер, от 23:00, по новия те канал Epic Drama.

Париж, 1947 г.: Mодна империя израства от пепелищата на пострадалия от войната град. Управлявана от зашеметяващия с чара си и напълно безскрупулен Пол Сабине, "Къщата на Сабине" налага нови правила в следвоенния моден свят. Зад блясъка и елегантността, обаче, е скрита ужасяваща тайна, която може да подкопае деликатния успех на компанията. 

Всъщност новата ера във висшата мода се дължи на творческия размах на по-малкия брат на Пол, Клод - безразсъден и обичащ удоволствията. Пол и Клод са преживели войната, но на каква цена? Задава се нова битка, която заплашва да раздели семейството. Брат ще застане срещу брата, съпруг - срещу съпругата, протеже - срещу ментора. Философска и модерна, "Колекцията" е история за цената на успеха по време на ключов момент в историята на Франция.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови