Роклята на Меган Маркъл е творение на 'Живанши'

OFFNews 19 май 2018 в 17:23 12367 0

Роклята на Меган Маркъл е дело на „Живанши“, съобщи Ройтерс. Моделът с дълги ръкави и деколте тип лодка е създаден от Клеър Келър, първата жена художествен ръководител на известната френска марка.

„Меган Маркъл и госпожица Келър се срещнаха по-рано тази година и работиха съвместно по дизайна, който олицетворява една минималистична елегантност“, заявиха от двореца Кенсингтън.

„Фокусът на роклята е деколтето, което грациозно оформя раменете и подчертава тънката талия на херцогинята на Съсекс“, се казва още в изявлението.

Линиите на роклята се простират към гърба, където шлейфът пада на меки гънки. Тънките ¾ ръкави добавят капка изискана модерност.

Дългият воал на Меган, изработен от копринен тюл, беше украсен с ръчно бродирани цветя от копринени нишки и органза и отдава почит на 53-те страни от Британската общност.

"Клеър Келър създаде воал, представящ отличителната природни дадености на всяка страна от Британската общност, обединени в една зрелищна флорална композиция ", каза дворецът.

Кралица Елизабет пък даде на 36-годишната булка диамантената тиара на кралица Мери. Тя е създадена през 1932 година и  в центъра ѝ се намира брошка, изработена през 1893 година.

Меган също така носеше обеци на „Картие“, както и гривни и копринени сатенени обувки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови