Стилни и модерни дамски ботуши – с какви нови модели ще ни изненадат дизайнерите през новия сезон

OFFNews 11 декември 2019 в 11:28 3594 0

Красивите дамски ботуши са неизменна част от всеки дамски гардероб и няма жена, която да остане безразлична към тези толкова секси и стилни модели зимни обувки, които са винаги на разположение, когато трябва да излезем навън през студените месеци.

Ботушите играят важна роля в изграждането на модерната визия, те допълват и разкрасяват вашия външен вид, освен това ви защитават успешно от влагата и студа. Тази година вероятно ще останете очаровани от новите дизайнерски решения, които съчетават в едно практичност, комфорт и красота.

Новите колекции представят разнообразни стилове, така че можете да избирате според вашите лични предпочитания и поводи.

Една от най-интересните тенденции си остават ботушите с прозрачен ток, които вече плениха сърцата на милиони дами по цял свят. Те са артистични, женствени и атрактивни – точно това, от което се нуждае една съвременна жена. В същото време са здрави и стабилни, за да се чувствате удобно дори и ако ви се налага да вървите по-дълго време.

Красивите дантелени текстури и тази година не останаха по-назад, така че отново ще можете да се насладите на невероятната им женственост. Те са изящни и очарователни, страхотен начин да подчертаете романтичната си натура и да добавите нежен сексапил към всеки тоалет.

Дамските ботуши с бродерия са също сред топ предложенията на дизайнерите. Може да изберете едноцветен модел или да поглезите сетивата си с разкошни цветни съчетания. Ефектът им е неотразим. Цветните модели ще изглеждат страхотно в съчетание с едноцветни тоалети и допълнени от аксесоари в тон.

Металните текстури и през тази година ще властват в света на дамските ботуши. Те им придават особено актуален вид и могат идеално да се съчетават с тоалети в различни цветове.

Металните отблясъци отдавна вече са признати като едно от най-стилните решения не само за зимните, но и за всички останали видове обувки. Затова, ако искате да изглеждате актуално и през тази есен и зима, не пропускайте да се снабдите поне с един чифт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!