27-годишен корейски актьор e открит мъртъв

OFFNews 04 декември 2019 в 15:10 7772 0

Снимка Twitter

Корейският актьор Ча Ин-ха, на 27 години, е открит мъртъв, съобщават местни медии, цитирани от Ен Би Си.

Агенцията на Ча Fantagio излезе с изявление, потвърждаващо смъртта му, заявявайки, че с „разбито сърце съобщават тази тъжна новина на всички, които подкрепят актьора".

В деня преди да почине Ин-ха публикувал своя снимка в Инстаграм, държащ бяла чаша и гледащ мрачно, като написал "Всички Вие, внимавайте!". Смъртта на актьора е третият трагичен случай в шоусредите в страната за последните три месеца. През октомври 25-годишната певица и актриса Сули почина, като остави бележка, с която загатва, че причината е депресия. Седмици след това К-поп изпълнителката Го Хара беше открита мъртва в дома си в южнокорейската столица Сеул.

Ча Ин-ха е изгряваща звезда от последните няколко години. От агенцията, с която е работел, призоваха хората да не разпространяват фалшиви слухове за актьора, за да пощадят семейството му.

За смъртта на Сули и Го се подозира, че и двамата са били жертва на кибертормоз заради тяхната романтична връзка. Въпреки че обстоятелствата около смъртта на Го не са потвърдени, е известно, че тя се опита да се самоубие през март тази година, след като бивше гадже я е изнудвало и заплашвало да пусне на секс видео. На фона на спора агенцията на Го прекрати договора си с нея.

Поредицата от смъртни случаи сред младите звезди показва мрачната реалност на развлекателната индустрия в Южна Корея. По същото време южнокорейските телевизия и музика придобиват висока световна популярност, благодарение на личните драми, добре изглеждащите таланти и почти безкрайните репетиции.

Изглежда, че натискът идва от взискателните мениджъри и феновете, които използват социалните медии, за да критикуват недостатъците и поведението на изпълнителите, коментират наблюдатели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!