Арестуваха жена, дегизирала се като мъж, за да взима зестра от съпругите си

OFFNews 16 февруари 2018 в 11:34 4491 0

Снимка Би Би Си

Кришна Сен /ляво/ по време на първата си сватба през 2014 г.

Измамниците стават все по-изобретателни в световен мащаб, а последното доказателство за това е жена, която се дегизира като мъж, за да взима зестра от своите съпруги. 

В Индия арестуваха Кришна Сен, за това, че е взела зестра от родителите на совите съпруги, която в страната е забранена още през 60-те години на миналия век. Всъщност, чак по време на разпитите полицията установила, че Сен е жена. 

26-годишната жена се представя за мъж още от 2014 г., когато стъпва в брак за първи път. Скоро след сватбата си жената е напуснала своята съпруга, а през 2017 г. се жени повторно. 

Родителите на една от пострадалите съпруги обвиняват жената в това, че е тормозила дъщеря им за зестра, както и за неизплатен дълг. Сен поискала пари на заем от родителите на своята съпруга, за да започне бизнес, но това така и не се е случило. 

Полицията в Индия споделя пред Би Би Си, че Сен им казала, че винаги е искала да бъде мъж. Странното е, че измамените жени не са се усъмнили, че съпругът им всъщност е жена. Тя не е била интимна с тях, а също така е била обградена от приятелите си мъже, използвала е мъжки тоалетни и е говорила като мъж. 

"С мъжка прическа, дрехи и поведение Кришна е живяла като мъж. Никой до сега не се съмняваше в нея", казва един от полицаите. 

Въпреки че са забранени от закона, зестрите в страната все още са част от живота на индийците. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews