Българката Живка Димитрова е арестувана при спецоперацията срещу калабрийската мафия Ндрангета

OFFNews 19 декември 2019 в 21:36 7406 0

Piazza Umberto - районът, в който се намира CAFFE' SUBLIME

Българката Живка Танева Димитрова е арестувана в Италия в рамките на мащабната операция срещу калабрийската мафия Ндрангета.

Българското МВР потвърди информацията за ареста. "В късните часове днес, по международните канали за полицейско сътрудничество и обмен на информация, в МВР са получени данни за задържана при операция в Италия българска гражданка. Към момента не се предоставя допълнителна информация, тъй като действията по разследването са в ход." - гласи лаконичното прессъобщение от вътрешното ведомство.

По информация на италианските медии 38-годишната Живка Танева Димитрова пребивава от дълго време в градчето Сант'Онофрио и има дребен бизнес.

По информация на bTV Димитрова е обвинена заедно с италианец на име Никола Бонавота.

Двамата са работили по една и съща криминална схема - Бонавота е делегирал фиктивно на Димитрова собствеността на "CAFFE' SUBLIME".

При мащабната операция срещу калабрийската мафия Ндрангета италианските властти днес арестуваха 334 души. Сред задържаните има политици, адвокати, счетоводители, държавни чиновници, бизнесмени, бивши и настоящи ръководители от карабинерите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews