Британското разузнаване отрече да е подслушвало Тръмп

OFFNews | 17 март 2017 в 07:4717542

Британските служби отрекоха твърденията, че са подслушвали американския президент Доналд Тръмп по време на кампанията му в САЩ, пише Би Би Си.

Изявлението на британското разузнаване дойде след като говорителят на Белия дом Майк Пенс цитира информация на Фокс Нюз по темата по-рано тази седмица.

Твърденията са "небивалици и трябва да бъдат игнорирани", пише се в изявлението.

Според самия Тръмп сградата му в Ню Йорк е подслушвана.

Обвиненията са, че Барак Обама стои зад всичко, като не е ползвал агенцията по национална сигурност, ФБР или ЦРУ, а британските служби. Информацията идва от бившия съдия Андрю Наполитано.

Коментарът на британските служби е необичаен, тъй като оттам рядко отговарят на твърдения от медиите. 

Професор Балкански

Рейтинг : 88698

18.03 2017 в 00:32 2
+ 0
- 0
Странното не е нито, че много вероятно президент Тръмп е бил подслушван, нито че тея и други отричат (хахаха...). Странното е, че очакват някой сериозно да им повярва, че президентът не е бил подслушван.
Azazel

Рейтинг : 1133

17.03 2017 в 10:01 1
+ 1
- 10
OffNews, кога ще си вземете международни редактори, които наистина имат познания за международната политика, а не само доста съмнителни познания по английски? Изказвания като "...говорителят на Белия дом Майк Пенс..." биха били ок за козметичен блог на руса тийнейджърка, ама ако искате да сте сериозна медия, трябва да подхождате малко по-сериозно при подбора на редакторите си...
 
12