Дете на 3 години загинало в атентата, 7-годишно в неизвестност

OFFNews 18 август 2017 в 10:13 3769 1

Дете на 3 години е загинало при атентата в Барселона, това е най-младата жертва, съобщиха местните власти. Националността му не се съобщава. 

7-годишно момченце от Австралия е в неизвестност, съобщи британското издание "Тelegraph". Малкият Джулиан и майка му Джом били в района на площад "Каталуния", когато микробусът връхлетял и блъснал десетки пешеходци. Младата жена пострадала при нападението и била откарана в болница със сериозни наранявания.

Състоянието й е стабилно и няма опасност за живота й, но вече повече от половин денонощие близките й не знаят къде е Джулиан. 

Сред ранените са граждани на: Франция, Германия, Холандия, Аржентина, Венецуела, Белгия, Австралия, Унгария, Перу, Румъния, Ирландия, Гърция, Куба, Македония, Китай, Великобритания, Люксембург, Австрия, Канада, Еквадор, САЩ, Филипините, Кувейт, Пакистан, Тайван, Турция, Италия и Алжир.

26 френски граждани са били ранени при терористичната атака в Барселона, предаде Ройтерс. 11 от тях са в тежко състояние, уточни френското външно министерство. Министър Жан-Ив Льо Дриан ще посети Барселона по-късно днес, за да се срещне с пострадалите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15509

1

Бухльо

18.08 2017 в 12:10

Когато едно дете се удави, в опита на родителите му да достигнат нелегално Европа, снимките му обиколиха света и всички европейци трябваше да изпитват вина за грешката на родителите му (грешка, защото те не бягаха от място на военни действия, а от бреговете на мирна Турция). Сега когато едно дете е жертва на умишлено нападение от страна на безмозъчни изроди, моля медиите да разпространят снимката му, за да постигнат това, което целяха и тогава - обединение на европейците , в техните (този път правилни) емоции. Ако не го сторят, просто ще затвърдят лицемерното си отношение.
 
X

Подкастът на OFFNews