Ердоган се самоопредели като „пазител на мира“ и отправи поредна обида към Европа

OFFNews 02 април 2017 в 10:22 6946 5

Ердоган се самоопредели като „пазител на мира“ и отправи поредна обида към Европа

Турският президент Реджеп Ердоган се самоопредели като „пазител на мира“ и призова кюрдите в югоизточната част на Турция да гласуват с „да“ на референдума на 16 април за измененията в конституцията, които биха му дали нови правомощия.

В реч в доминирания от кюрдското малцинство Диарбекир Ердоган обвини левоцентристките партии в Европа, че подкрепят Кюрдската работническа партия и допълни, че терористи от тази организация са се инфилтрирали в германската полиция, съобщава БНР.

Турският президент отправи поредна обида към Европа като я нареди до определяните от него за терористи активсти на ПКК и живеещия в изгнание в Съединените щати Фетулах Гюлен:

Ако е казал Господ, ще короноваме реформите на 16-и април. Нека мощният глас "Да" да отекне от Диарбекир толкова силно, че сърцата на онези в Кандил, Пенсилвания и Европа се качат в гърлата им.

Междувременно в Истанбул лидерът на опозиционната Народнорепубликанска партия Кемал Кълъчдароглу заяви, че неограничената и безконтролна власт в ръцете на когото и да било, би била катастрофа за Турция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11977

5

МБ

02.04 2017 в 15:36

От снимката ясно се виждат линиите по дланите му. Който разбира от хиромантия (гледане на ръка), може да предскаже какво ще е бъдещето му.